El passat dilluns 27 d’agost la colla de Diables de Sant Sadurní d’Anoia va celebrar una Assemblea Extraordinària de Socis i Sòcies per tal de presentar i coordinar les activitats que durant a terme els propers dies 9 i 10 de setembre en el marc de les Fires 2018.

Com és habitual, l’Associació i l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia han preparat el Correfoc de Fires del diumenge 9 (21.30h) que comptarà amb la participació de les colles dels Udols de Foc Diables de Calella i els Diables de Sant Pere Nord de Terrassa, i el Correfoc Infantil del dilluns 10 (21.00h), amb els Diables Spantus Infantils dels Monjos i els Diables Mini Infernals de Malgrat de Mar.

Barrabasades, Tabalades i rifa com a novetats

A banda dels tradicionals correfocs, la Colla ha programat pel diumenge 9 de setembre (18.30h, al Carrer Raval) l’espectacle infantil Barrabasades a càrrec de la companyia de titelles Micro Tupe, que l’any passat es va suspendre a causa de la pluja.

La novetat més destacada aquest any seran les Tabalades que es duran a terme una hora abans dels correfocs i que portaran les colles i tots els participants que els vulguin acompanyar des de la Carretera de Sant Quintí (Rotonda Mercadona) fins als punts d’inici del recorregut al ritme dels tabals.

La Colla també posarà a la venda tiquets per la Rifa Diabòlica, que sortejarà diferents obsequis de restauradors locals, habituals col·laboradors de l’Associació:

– Bar David: 20€ en montaditos.
– Selecte Gastro Wine: Val de 20€.
– Taps de Suro: 2 menús.
– Il Picarolo: Val de 40€.

El sorteig es realitzarà el dia 11 de setembre a la Plaça de l’Ajuntament, després de la lectura del manifest.

Festa dels avis i botiga

Com també és habitual, els Joves Se m’n Refum participaran a la Festa de la Fil·loxera dels avis, i portaran una mostra del seu foc als usuaris de La Casa dels Avis i de la Residència de dia de l’antic Hospital.

Per altra banda, tothom que vulgui vestir de vermell aquestes Fires i Festes o comprar números per la rifa, poden passar per la parada els següents dies:

– 6 DE SETEMBRE (TARDA, PL. AJUNTAMENT)

– 9 DE SETEMBRE (MATÍ, PL. AJUNTAMENT)

– 9 DE SETEMBRE (TARDA, C/ RAVAL)

– 10 DE SETEMBRE (MATÍ, PL. AJUNTAMENT)

Adhesió al manifest feminista de La Ruda

Un altre punt tractat en aquesta assemblea va ser la votació per signar el manifest promogut pel col·lectiu Feminista penedesenc “La Ruda“, en el que denuncia les pràctiques discriminatòries per raó de gènere, origen o intolerància a la diversitat de qualsevol tipus a l’hora d’entrar a formar part a una Colla de Diables a la nostra comarca. La proposta va tirar endavant amb un 90% dels vots a favorables.

Per més informació, horaris i programació, podeu consultar el nostre web al següent enllaç.

Cartell Fires i Festes 2018

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *