Correfocs, tabalades, espectacles i molt de foc per rematar unes espectaculars Fires i Festes

Diumenge els Diables Se m’n Refum encenien la traca final de la festa gran de Sant Sadurní amb la representació de Barrabassades, de la companyia de titelles penedesenca Micro Trupe. Molts van ser els nens i nenes que es van acostar al Carrer Raval per veure l’espectacle que va comptar amb la participació sorpresa dels Joves Timbalers Se m’n Refum, que van acompanyar amb els seus timbals el final de l’espectacle.

A les 20.45h va donar inici la Tabalada, que va servir per acompanyar les colles convidades i el públic participant a ritme de batucada des de la Carretera de Sant Quintí fins a la Plaça de l’Església. Un cop allà, i amb un gran nombre d’espectaros, la colla local va ser l’encarregada d’iniciar el Correfoc, seguida pels Diables de Sant Pere Nord de Terrassa i els Udols de Foc Diables de Calella. Després de passar pels principals carrers i places del centre de la Vila, les tres colles van arribar al Parc de la Bòbila que, ple a vessar, esperava com sempre els lluïments finals de les Colles. L’exhibició de la Diablessa i Llucifer, amb els seus imponents ceptrots, van precedir una carretillada que va omplir tota la plaça de foc vermell just abans de cloure l’acte amb una bateria de focs artificials.

Dilluns va arribar el torn dels Joves Diables Se m’n Refum. Després d’un bon berenar, la Colla infantil local, acompanyada per les colles dels Monjos i Malgrat de Mar, van anar des de la Carretera de Sant Quintí fins al Carrer Raval a ritme de timbals com ja havien fet els més grans el dia anterior. El recorregut del Correfoc, que presentava canvis respecte els dels darrers anys, va portar els petits diables fins a la Plaça de l’Església, passant per la Plaça de l’Ajuntament.

Dos dies amb èxit de participació de públic que posen el colofó a quatre dies de foc intens a la Vila. Des de l’Associació volem donar les gràcies a tots els que ho fan possible i donen el seu suport als actes que organitzem.

Podeu veure més imatges a la nostra pàgina de Flckr.

Fotos: Ivan Gómez, Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia i pròpies colla.