Els Diables Se m’n Refum van celebrar el passat dimecres 28 de setembre la seva Assemblea Extraordinària per tal de presentar i preparar els actes que tindran lloc en el marc de les Fires i Festes 2019 a Sant Sadurní d’Anoia.

Com cada any, l’Associació i l’Ajuntament han prorgramat el Correfoc de Fires del dilluns dia 9 (21.30h) que enguany comptarà amb la participació de les colles dels Diables Nefastus d’Avinyonet i el Ball de Diables de Torrelles de Foix, que acompanyaran la colla adulta dels diables locals i el Correfoc Infantil del dimarts dia 10 (21.00h), amb els Petits Sexesfoc de Sant Cugat Sesgarrigues i la Colla Infantil dels Diables de Sant Joan Despí, que sortiran amb els Joves Diables Se m’n Refum.

Aquest any, tal com es va introduir l’any passat, també tindran lloc dues Tabalades, que es duran a terme una hora abans dels correfocs i que portaran les colles i tots els participants que els vulguin acompanyar fins als punts d’inici del recorregut al ritme dels tabals.

També torna la Rifa Diabòlica, que sortejarà diferents obsequis de restauradors locals, habituals col·laboradors de l’Associació:

Bar David: 20€ en montaditos.
Selecte Gastro Wine: Val de 20€.
Taps de Suro: 2 menús.
Il Picarolo: Val de 40€.

Els tiquets es podran comprar a la parada de la Colla durant les Fires i el sorteig es realitzarà el dia 11 de setembre a la Plaça de l’Ajuntament, després de la lectura del manifest. Els horaris de la botiga són els següents:

– 6 DE SETEMBRE (TARDA, PL. AJUNTAMENT)

– 7 DE SETEMBRE (MATÍ, PL. AJUNTAMENT)

– 9 DE SETEMBRE (MATÍ, PL. AJUNTAMENT)

– 9 DE SETEMBRE (TARDA, C/ RAVAL)

– 10 DE SETEMBRE (MATÍ, PL. AJUNTAMENT)

EXPOSICIÓ I ACTUALITZACIÓ DE LA FESTA DELS AVIS

La principal novetat d’aquest any serà una petita exposició titulada “Diables se m’n Refum: Foc i tradició” que recollirà diferents materials que explicaran curiositats i projectes de la Colla. Es podrà veure durant tot el mes de setembre a la Biblioteca Municipal, al Centre Cultural de la Plaça Nova.

Per altra banda, com ja és habitual, els Joves Se m’n Refum participaran el dia 1 de setembre a la Festa de la Casa dels Avis que des d’aquest any passa a dir-se “Fires i Festes per als Avis“. Més enllà d’un canvi de nom es tracta d’un replantejament de la Festa que té lloc sempre el cap de setmana previ de Fires. A banda dels Diables i la Festa de la Fil·loxera que hi participaven històricament, es fa una aposta per acostar l’escènica de les Fires als més grans i per això també hi actuaran totes les entitats de cultura popular de la vila, com són els Gegants, els Balls Populars, Arrítmics i Tabalots. L’accés de públic estarà restringit al recinte i es convida als espectadors que no són usuaris de la Casa dels Avis que puguin seguir l’espectacle des del pati de l’Index.

CONSULTA LA PROGRAMACIÓ