La Colla adulta i la infantil han participat als correfocs de les Festes Majors de La Múnia i de Malgrat de Mar respectivament.

El dia 11 d’agost, els Joves Diables Se m’n Refum es van desplaçar fins a Malgrat de Mar, que celebrava la Festa Major de Sant Roc. Juntament amb la colla infantil local, els Mininfernals, van realitzar un correfoc que va ser precedit per una tabalada pels carrers d’aquesta població del Maresme, on també hi van participar els nostres Timbalers infantils.

 

El torn dels grans va arribar dilluns 14 d’agost. La Colla va participar al correfoc de la Festa Major de La Múnia, acompanyant la colla local i fins a un total de 9 colles (Diables de Torrelles de Llobregat, Diables la Garsa i Timbalers els Cornuts de Sant Feliu de Llobregat, Els Riudefoc de Sant Pere de Riudebitlles, Diables de Castellbisbal, Els Cremats de la Múnia i la batucada Bantukats i les colles infantils de La Múnia, Sant Jaume dels Domenys i Petits Aristois de Sant Martí Sarroca).

Després d’una cercavila acompanyats pel so dels timbalers, va donar inici el recorregut que va acabar amb lluïments individuals i una gran carretillada final amb totes les colles cremant alhora. La jornada va acabar amb una fideuà de germanor.

Els Se m’n Refum seguim escalfant motors per les Fires i Festes de Sant Sadurní, on omplirem de foc les nits del 9 i 10 de setembre, però abans ens queda una de les sortides més esperades a la població navarresa de Lakuntza, el proper 26 d’agost.