El dissabte 8 de juliol és la data escollida per la colla de Diables Se m’n Refum i l’Associació Festa de la Fil·loxera per dur a terme la II Trobada de Bestiari de Sant Sadurní d’Anoia, que durant tota la jornada escamparà activitats, bèsties i foc per la Capital del Cava.

La Bèstia dels Se m’n Refum i les Fil·loxeretes seran les amfitriones d’aquesta trobada que s’ha batejat amb el nom de Foc You i que reunirà fins a sis colles de bestiari de foc a Sant Sadurní, dues més que en l’edició anterior. Les convidades d’aquesta segona trobada seran el Drac Escurcerot i diables d’Ordal, el Drac dels Monjos, el Drac Pepa de Santa Perpètua de Mogoda i les Puces del Caramot del Vendrell.

Un programa d’activitats per a tots els públics

Tot començarà a les 12 del migdia amb un Vermut Electrònic al carrer Raval amb parades de les dues entitats organitzadores i música per amenitzar el vermut que s’oferirà als establiments col·laboradors. A les 18 h de la tarda continuarem amb la plantada al mateix carrer del Raval, on es podran veure les figures fins a l’hora de l’inici del correfoc. Allà mateix, a les 19 h, començarà l’espectacle Dançons a càrrec de Carles Cuberes que farà ballar a petits i grans amb les seves danses.

A les 21.30 h començarà el Correfoc de les bèsties, que sortiran del carrer Raval i seguiran cap als quatre cantons, c/ Doctor Escayola, Pl. de l’Ajuntament, c/ Hospital, c/ Francesc Moragues, pl. Era d’en Guineu i c/ Sant Antoni, per tornar a la plaça de l’Ajuntament on tindran lloc els últims balls de lluïment finals.


Cartell de la trobada dissenyat per Aida Pallás i Victor González