El passat dilluns 24 de juliol es va celebrar al Casal d’Entitats l’assemblea de socis i sòcies dels Diables se m’n Refum. Aquesta assemblea va servir per preparar les sortides del mes d’agost així com les diferents activitats de Fires i Festes.

A més, entre altres punts, es va votar a favor de l’adhesió de l’entitat al Pacte Local pel Referèndum. Aquest pacte, promogut per la secció local de l’Assemblea Nacional Catalana, pretén aglutinar persones i entitats del poble favorables al referèndum com a eina per decidir el futur polític de Catalunya i la seva relació amb l’estat espanyol.

Sortides del mes d’agost

La colla adulta realitzarà dos correfocs fora de Sant Sadurní aquest agost. El dia 14 seran a la Festa Major de La Múnia (Castellví de la Marca) i el 26 del mateix mes, es desplaçaran per tercer any consecutiu a la població navarresa de Lakuntza. Pel que fa la colla infantil realitzarà una sortida el dia 11 d’agost a Malgrat de Mar.

Unes Fires i Festes de vermell

Per aquest setembre, el dia 9 tindrà lloc el correfoc dels grans, amb el Ball d’Enveja (Vilanova i la Geltrú) i Diables els Cremats de la Múnia com a convidats i amb petits canvis al recorregut habitual, ja que s’iniciarà des de la plaça de l’Església en lloc de la plaça de l’Ajuntament com era habitual els darrers anys.

El mateix dia a la tarda hi haurà un espectacle de titelles a càrrec de la companyia Microtrupe, que representaran l’espectacle “Barrabassades”, amb uns diables com a protagonistes i amb la participació dels timbalers de la colla.

El dia 10 serà el torn dels infantils, que com sempre tancaran quatre dies de foc a la Vila i comptaran amb la companyia dels Diables de Sant Cugat del Vallès i els de Valls. Els diables també serem presents a la “Fil·loxera dels Avis” el dia 3 de setembre a la Casa dels Avis.


Actes diables Se m’n Refum Fires i Festes 2017

9 DE SETEMBRE

18.30h: TITELLES amb l’espectacle Barrabassades de la Cia. Microtroupe amb la col·laboració dels Timbalers infantils dels Joves Diables Se m’n Refum

21.30h: CORREFOC dels Diables Se m’n Refum amb les colles de diables convidades Els Cremats de la Múnia i Ball d’Enveja de Vilanova.

10 DE SETEMBRE

21:00h: CORREFOC INFANTIL amb els Joves Se m’n refum i les colles convidades, Diables infantils de Sant Cugat del Vallès i Diables infantils de Valls.