Un any més, la Colla ha volgut mantenir els el dies 9 i 10 de setembre, tradicionalment relacionats amb els Diables dins la celebració de les Fires i Festes de Sant Sadurní, per realitzar els seus actes però, per segon any consecutiu, s’han hagut d’adaptar per fer-los compatibles amb les mesures sanitàries actuals.

El dia 9 de setembre, els Diables Se m’n Refum participaran a l’acte “Som Tradició” juntament amb la resta d’entitats de cultura popular de la vila, que oferiran un tast dels seus balls i espectacles. Serà a les 18h a l’espai central de Fires situat a l’esplanada del CAP.

Pel dia 10, a les 22h, la Colla ha preparat un espectacle sota el nom “Nit de foc”, que consistirà en un conjunt de lluïments i espectacles pirotècnics que acabarà amb un gran castell de focs. Aquest acte, amb aforament limitat, tindrà lloc al parc de la Rambla.

En tots dos actes hi participaran tant la colla adulta i la Colla Joves Diables Se m’n Refum.

Col·laboració especial amb la Festa de la Fil·loxera

A banda dels dies 9 i 10, la colla adulta dels Diables Se m’n Refum participarà també a “l’Esclat de Foc” el dia 7 de setembre (21.30 h – Rambla Generalitat) convidats per la Festa de la Fil·loxera, on es podrà veure en acció a tots els elements de foc de la Vila en un mateix espai.

Vols saber més informació sobre els actes de Fires? Fes clic al següent enllaç!

PROGRAMACIÓ