El diumenge 7 de maig els Diables Se m’n Refum, i l’Associació de Veïns del Barri Vilarnau, amb la col·laboració dels Bastoners de Sant Sadurní d’Anoia, organitzen el quart Vermut Diabòlic de l’entitat.

L’acte tindrà lloc a partir de les 12 del migdia a la plaça Germans Segura Viudas i comptarà amb la sessió del DJ sadurninenc Oriol Muso i les actuacions dels Joves Diables i els Bastoners. Durant tot el dia hi haurà instal·lada la parada dels Diables, on es podrà trobar marxandatge i informació de les dues associacions i es realitzaran tallers infantils.

“TASTA’L MÓN” al Barri Vilarnau

En aquesta ocasió, el Vermut Diabòlic coincidirà amb l’activitat “Tasta’l Món”, una fira on els assistents podran tastar plats típics de diferents racons del món sense moure’s de la mateixa plaça dels Germans Segura Viudas.

Amb aquesta activitat, els Diables Se m’n Refum continuem apostant per apropar el foc i l’activitat de la nostra associació a les zones de la vila on la seva presència és menys habitual, promovent la cultura popular entre tots els sadurninencs i sadurninenques, teixint aliances amb altres associacions del municipi.