El 10 de juny es va viure una gran jornada al Parc de la Rambla en motiu de la celebració dels 30 anys dels Diables Se m’n Refum. Des de les 17h es van succeir un seguit d’actes que van culminar amb un gran lluïment final amb molt de foc.

La plantada de ceptrots de des diferents colles participants i els tallers i jocs per als més petits van donar el tret de sortida a les activitats de tarda, acabant amb la xocolatada i el concert del grup local Fuera de Tono, que van oferir un gran repertori de versions de rock.

    

A partir de les 21h, va tenir lloc el sopar popular i cap a les 23h va donar inici els lluïments, on les colles dels Nefastus d’Avinyonet del Penedès, Riudefoc de Sant Pere de Riudebitlles i els Diables del Terrazel de Sant Llorenç d’Hortons, van acompanyar les dues colles locals, infantil i adulta, en un espectacle que va acabar amb un espectacular castell de focs, sorprenent al nombrós públic que es va aplegar al Parc de la Rambla.

    

Nou ceptrot de la Colla

Estrena del nou ceptrot de la colla (foto: Ivan Gómez)

Aquest acte d’aniversari va servir també per presentar el nou ceptrot de la Colla. Fabricat pels mateixos membres de l’Associació, amb especial participació de l’Albert Rubio, aquesta nova “forca grossa” pot carregar fins a 160 carretilles i el seu sistema de discs i coixinets fa que girin totes a la vegada, dibuixant un gegantí paraigües de foc.

Però tot això no ha fet més que començar. Els Se m’n Refum encara tenim moltes més sorpreses que presentarem durant aquest any tant especial per a nosaltres!