El passat dilluns dia 19 de febrer els Diables Se m’n Refum va celebrar la seva Assemblea General de Socis i Sòcies.

Aquesta Assemblea serveix de punt de partida del nou curs per la Colla de Diables on han aprovat el pressupost i han presentat diferents projectes per aquest 2018. També han exposat el calendari d’activitats amb el que, a banda de les tradicionals actuacions per Barris, Fires i Festa Major, pretenen consolidar la Revetlla de Sant Joan, fer dues sortides amb la Colla adulta i dues més amb la Infantil.

En els canvis a la junta de l’Associació, cal destacar el relleu a la presidència. L’Assemblea va ratificar el nomenament de Pedro Delgado com a nou president de l’Entitat sadurnininenca, ocupant el lloc d’Antonio Cruces, que ha estat al capdavant els últims 14 anys. En “Canyete“, com se’l coneix popularment, ha complert l’any de mandat al que es va comprometre l’any passat quan va entrar la nova junta i Delgado, fins ara vice-president, n’agafarà el testimoni.

Entre els projectes pel present curs, els Diables Se m’n Refum volen crear un vestuari pels personatges de Llucifer i La Diablessa infantils, com ja van estrenar l’any passat en la versió per a la Colla adulta.

Tot llest doncs per a un nou curs amb molt de foc!