El dissabte 15 d’octubre els Diables Se m’n Refum, amb la col·laboració de l’Associació de Veïns del Barri Vilarnau, organitzen el tercer Vermut Diabòlic.

L’acte tindrà lloc a partir de les 12.30 h a la plaça Germans Segura Viudas i comptarà amb la sessió del DJ Fernanblues. La Bèstia i les forques dels diables hi seran presents i faran una encesa de lluïment cap a la 13.30 h. La música seguirà fins a les 14.30 h, quan està prevista una paella popular. Durant tot el dia s’hi podrà trobar la parada dels Diables i de l’Associació de Veïns del Barri, on es podrà trobar marxandatge i informació de les dues associacions.

Diable per un dia

Per tancar aquesta jornada tan especial, els Diables Se m’n Refum han preparat el taller “Vine a provar”, on tots els infants que vulguin podran fer de diable per un dia. L’activitat començarà a les 18.30 h i les inscripcions es podran fer durant tot el dia a la parada informativa de la Colla.

Amb aquesta actuació l’entitat vol acostar el foc a les zones de la vila on la seva presència és menys habitual i reactivar els actes i esdeveniments folklòrics de la vila, promovent la cultura dels diables entre els sadurninencs i sadurninenques.