El dilluns 29 de maig va tenir lloc a la sala d’actes del Casal d’Entitats de Sant Sadurní d’Anoia una Assemblea Extraordinària de socis i sòcies dels Diables Se m’n Refum. La trobada va servir, entre altres coses, per presentar els actes de celebració del 30è aniversari de l’entitat sadurninenca.

El 10 de juny, al Parc de la Rambla

Com ja es porta uns mesos avançant, la data escollida és el dia 10 de juny i el lloc el Parc de la Rambla. Els actes de celebració començaran a les 17h, amb la plantada dels Ceptrots de les colles participants i l’inici de les activitats infantils que s’allargaran fins les 20h.

Tot seguit serà el torn del grup de rock “Fuera de Tono” que oferiran un concert pels assistents. A les 21h arribarà l’hora de la botifarrada, on tothom que vulgui podrà sopar un entrepà de botifarra i beguda per 5€, i cap a les 22:30h hi haurà el plat fort de la diada amb els lluïments de les colles convidades (Riudefoc de Sant Pere de Riudebitlles, Diables del Terazel, de Sant Llorenç d’Hortons i els Diables Nefastus, d’Avinyonet del Penedès) i la presentació del nou Ceptrot de la colla amfitriona.

També es va presentar el cartell de l’acte, amb una il·lustració del sadurninenc Albert Pintado, que també lluirà en la nova samarreta especial del 30è aniversari que es podrà adquirir a partir del mateix dia 10 de juny.

Una diada per a totes les edats que també comptarà amb la participació de la colla infantil Joves Diables se m’n Refum i els timbalers Tabalots.

Nou web de l’Associació

Una altra novetat de l’Assemblea és la nova pàgina web de la Colla, semnrefum.cat. En aquest portal desenvolupat per Inaudit, es pot consultar, entre moltes altres coses, la història de l’entitat, les properes activitats i un blog amb les últimes notícies de l’Associació.