El dimarts 1 de març va tenir lloc a la sala d’actes del Casal d’Entitats 1 d’Octubre de Sant Sadurní d’Anoia l’assemblea general ordinària de la colla dels Diables Se m’n Refum on els socis i sòcies van aprovar per unanimitat la memòria i l’estat de comptes del 2021 i el pla de treball i el pressupost pel 2022.
 
L’assemblea, la primera amb la junta que es va renovar el desembre passat, va servir també per presentar les novetats que l’entitat ha previst per aquest curs. Destaquen, per una banda, els Vermuts Diabòlics, que la colla sadurninenca preveu organitzar en tres dates i espais diferents de la vila al llarg de l’any amb la col·laboració amb establiments i entitats locals, i una trobada de bestiari a Sant Sadurní, que comptarà amb la participació de La Bèstia, el nou element de foc de la colla estrenat el novembre passat com a amfitriona acompanyada d’altres bèsties convidades.
 

L’any de la tornada a la normalitat

L’entitat es mostra optimista i ha planificat el curs tenint en compte que aquest any, a diferència dels anteriors, la situació sanitària podrà tornar a una certa normalitat que permetrà seguir duent a terme les activitats en els seus formats habituals: la revetlla de Sant Joan el 23 de juny, els correfocs de Fires i Festes el 9 i 10 de setembre i el de Festa Major i la lectura dels versots el 29 de novembre. A més, la colla espera poder recuperar activitats que han deixat de fer últimament a causa de la pandèmia, com ara el correfoc del Barri Montserrat o la botifarrada al Cinema a la Fresca del barri d’Espiells. També tenen previst fer fins a cinc sortides i intercanvis entre la colla adulta, els Joves Diables Se m’n Refum i La Bèstia.