La lectura dels Versots Confinats i un castell de focs amb múltiples llocs de llançament són les propostes de la Colla que s’ha vist obligada a ajornar la presentació de la nova bèstia de foc.

Els Diables Se m’n Refum vam celebrar el passat dilluns 16 de novembre l’assemblea extraordinària prèvia a la Festa Major on vam presentar els actes en els quals les diferents comissions, juntament amb el servei de Cultura de l’Ajuntament, porten mesos treballant.

Davant la prohibició de realitzar correfocs i les restriccions a l’hora de programar espectacles culturals, la Colla ens hem adaptat per no renunciar a celebrar la Festa Major. Així doncs, el proper diumenge 29 de novembre, dia de Sant Sadurní, els Diables no faltarem a la cita i oferirem la tradicional lectura de Versots. Ho farem mitjançant un vídeo que s’emetrà al nostre canal de Youtube a les 19.30h i, malgrat el canvi de format, farem un repàs satíric de l’actualitat social i política.

Per altra banda, i com ja vam fer per Fires i Festes el passat setembre, a les 21h els Se m’n Refum organitzem un castell de focs molt especial, pensat perquè tothom el pugui gaudir des del seu balcó o finestra. Es tracta d’un espectacle que es dispararà des de quatre punts diferents de la vila que combinarà el color vermell característic de la Colla amb una intensa descarrega de trons.

La Bèstia haurà d’esperar

A l’assemblea es va anunciar que un dels nostres projectes més esperats, l’estrena d’una nova figura de foc, no es farà aquesta Festa Major tal i com estava previst. Davant la impossibilitat de fer un acte amb les condicions òptimes, hem ajornat l’estrena d’aquest nou element festiu fins a mitjans del 2021 quan, si tot va bé, tindrà lloc la festa de bateig que comptarà amb la Fil·loxera com a padrina.