El passat dilluns 14 d’octubre, la Federació de Diables i Dimonis de Catalunya va emetre un comunicat oficial sobre la sentència del procés. Els Diables Se m’n Refum, com a entitat membre d’aquesta federació, compromesos amb la llibertat d’expresió i amb tots els drets fonamentals de les persones, secundem el manifest que a continuació reproduïm:

 

Davant la sentència condemnatòria emesa pel Tribunal Suprem avui, la Federació de Diables i Dimonis de Catalunya (FDDC) manifesta el seu rebuig a una sentència injusta i reclamem llibertat immediata de tots els presos i preses polítiques i el retorn de tot el govern legítim a l’exili.

És voluntat i compromís d’aquesta Federació el rebuig a qualsevol condemna que representi una vulneració del dret a decidir lliurement i democràticament del poble de Catalunya i considerem legítim el referèndum de l’1 d’octubre del 2017.

La FDDC expressa tota la solidaritat als condemnats i les seves famílies, i manifestem la voluntat de treballar intensament fins la llibertat de tots ells.

Manifestem també el nostre compromís a treballar al costat d’Òmnium Cultural, l’ANC, el Govern i el Parlament de Catalunya com a màxims representants dels ciutadans de Catalunya en totes les accions per garantir les llibertats del Poble de Catalunya.

Alforja, 14 d’octubre de 2019