Hola companys de foc, o aviat sense foc!

Arrel de la nova llei que ens vol imposar el Parlament Europeu amb la passivitat política del govern Zapatero i la Generalitat.

El 7 de febrer es fa un Acte Festiu Reivindicatiu a Berga, la capital de la Patum.

Està obert a tothom que senti i/o participi del foc en totes les seves expressions: Correfocs, St. Joan, Falles i totes aquelles festes que tan identifiquen la nostra cultura.

Totes aquestes Manifestacions amb foc estan en perill, aquest acte a Berga és per donar-ho a conèixer a tot el món (només que se n’enterin els de Madrid ja en tenim prou).

Per això volem fer un autocar, i si poden ser dos millor, per anar a Berga el dia 7 de febrer, marxarem a les 4 de la tarda de la plaça del Miró.

Necessitem que contesteu abans del dilluns vinent dia 2 de febrer, hem d’omplir Berga de diables! Aquesta és la primera oportunitat que tenim per manifestar-nos, segurament que hi haurà altres ocasions però és molt important que se sàpiga des del principi que som molta gent. És el primer pas per poder revocar aquesta llei.

Els diables han d’anar vestits de diable i no encendran gens de foc, com més diables infantils millor, els timbalers grans i petits si que faran soroll.

Espero les vostres respostes.
semnrefum@gmail.com | semnrefum@diablescat.org

Salut i foc
LO DIMONI GROS