El dissabte 30 d’abril els Diables Se m’n Refum, amb la col·laboració de l’Associació de Veïns del Barri Sant Llorenç, organitzen el primer Vermut Diabòlic.

L’acte tindrà lloc a partir de les 12 del migdia a la plaça del Barri Sant Llorenç i comptarà amb una sessió del DJ Junior Campos. La Bèstia i les forques dels diables hi seran presents i faran una encesa de lluïment cap a la 1 del migdia. També s’hi podrà trobar una parada amb productes de la Colla i participar en la rifa d’un pernil.

Amb aquesta actuació els Se m’n Refum volen acostar el foc a les zones de la vila on la seva presència és menys habitual i reactivar els actes i esdeveniments folklòrics de la vila promovent la cultura dels diables entre els sadurninencs i sadurninenques.

Tret d’inici d’una temporada molt especial

Els Diables Se m’n Refum organitzen aquest vermut com a inauguració d’un any molt especial, amb la commemoració del 35è aniversari de l’associació i amb el retorn a la normalitat després de més dos anys amb restriccions. La colla sadurninenca té previst celebrar dos vermuts més durant el curs i una trobada de bèsties al juliol, a banda de les tradicionals actuacions per Barris, Sant Joan, Fires i Festa Major.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *